Poți avea 99 de probleme în afacerea ta, dar lipsa lichidităților să nu fie una dintre ele. Secretul este să ai un partener pe care te poți baza, atunci când cheltuielile neprevăzute îți dau toată planificarea financiară peste cap.

Cristian Căuș, fondatorul firmei Mobilier Tradițional Meșteșugarii, avea nevoie de o soluție instant să-și rezolve problemele financiare, așa că nu e de mirare că a ales tocmai Instant Factoring ca partener de nădejde.

Mestesugarii

Cristian Căuș conduce firma Mobilier Tradițional Meșteșugarii, o companie care de peste 11 ani, produce cu migală piese de mobilier care îmbină mai multe tipuri de materiale precum: sticlă, lemn, fier și altele. Echipa sa de meșteșugari produce în special mobilier pentru școli, dar și pentru instituții sau mobilier rezidențial. “Orice produs este dorit în acest domeniu, noi ne străduim să-l livrăm clienților”, spune Cristian.

Care au fost problemele financiare

Aveau de multe ori probleme cu finanțarea proiectelor. Primeau proiecte mari din partea clienților, dar la pachet cu termene de plată pe măsură, de 60 sau 90 de zile. Sau se întâmpla să termine un proiect și apoi să fie anunțați că aveau să-și primească banii cu întârziere, timp în care era nevoie să-și plătească angajații sau furnizorii.

Acesta a fost momentul în care Cristian a decis că e timpul să apeleze la o soluție de finanțare, să acopere golurile produse de termenele lungi de plată.

Care a fost rezolvarea

Cristian a aflat de Instant Factoring din presa economică și a fost intrigat de denumire. De o soluție “instant” avea și el nevoie pentru a-și rezolva dificultățile financiare ale firmei. Elementul care l-a convins pe Cristian a fost simplitatea. Procesul este unul foarte simplu la Instant Factoring, nu ai nevoie să te deplasezi, pentru că totul se desfășoară online și serviciul e ușor de folosit pentru oricine.

“De multe ori apar situații neprevăzute, așa că e important să ai un partener pe care să te poți baza. Instant Factoring a fost soluția ideală, un produs rapid care te scoate din situațiile de dificultate financiară”. Având banii încasați înainte de termen cu ajutorul Instant Factoring, Cristian a putut plăti salariile angajaților și facturile de la furnizori și mai mult decât atât, a putut prelua proiecte importante, pe care altfel nu ar fi avut cum să le finanțeze.

“Am găsit produsul Instant Factoring ca fiind flexibil, ușor de utilizat, fără prea multă birocrație. Companiile, mai ales cele mici, care au nevoi de finanțare și care nu tot timpul sunt servite la fel de bine de bănci, pot apela la Instant Factoring. Lucrurile sunt simple, se întâmplă rapid și îți poți rezolva problemele”, spune Cristian Căuș, fondator Meșteșugarii.

Crește-ți afacerea alături de noi

Prin poveștile de succes ale clienților noștri, vrem să îți arătăm cât de simplu e să îți rezolvi provocările financiare prin serviciile de factoring online. Misiunea noastră este să sprijinim dezvoltarea micilor afaceri și microîntreprinderilor din România, sector de cele mai multe ori ignorat de autorități, dar în care noi credem cu tărie.

Și afacerea ta poate beneficia de pe urma finanțării facturilor. Creează-ți un cont chiar acum și încasează-ți banii.