Hai să lucrăm împreună

Vrei să ajuți microîntreprinderile și micile companii să se dezvolte sănătos și să ai un impact social pozitiv în ecosistemul de antreprenoriat din România? Alătură-te eforturilor noastre și hai să clădim împreună un mediu de afaceri sustenabil.

Află ce tip de parteneriat este potrivit pentru tine

Servicii de afaceri online, Comerț online, Software de Contabilitate

Dacă serviciile sau produsele tale se adresează inclusiv micilor companii și microîntreprinderilor, și ai experiență de lucru cu acestea, atunci știi care este principala lor provocare: lipsa capitalului disponibil.

Acum poți face mai mult pentru ele. Pune-le la dispoziție prin platforma ta soluțiile noastre de finanțare a facturilor și astfel, le vei ajuta să devină mai agile în activitatea lor de zi cu zi.

Contactează-ne și află cum putem colabora.

Sprijinul de care beneficiază un IMM din partea ta este valoros și are un impact major în existența sa. Are încredere că îi propui cea mai bună ofertă din piață, iar la nevoie, se bazează pe opinia ta profesionistă.

Printr-un parteneriat cu Instant Factoring, vei putea să-l ajuți să-și îmbunătățească cash-flow-ul, pentru a-și achita la timp taxele, salariile, furnizorii și să dea curs unor noi oportunități de afaceri. Contactează-ne și află cum putem lucra împreună.