profile-cristian-ionescu3
Cristian Ionescu

Co-Fouder & CEO

20 de ani de experienta in antreprenoriat, servicii financiare, factoring, asigurari de credit, ex-CEO of Coface in Europa Centrala si de Est.

profile-adina-china
Adina China-Birta

Board Member

Experiență de 20 de ani în finanțarea corporativă și a IMM-urilor, conducând în ultimii 14 ani diviziile de factoring ale mai multor bănci de produse de factoring, si punand pasiune in constructia de echipe de succes.

profile-cosmina-pirlea2
Cosmina Pirlea

Co-Founder & Head of Marketing

Experiență profesională în marketing digital și management de proiect în domeniul farmaceutic, biotehnologie și FMCG în Europa de Vest.

laura-gavrila
Laura Gavrilă

Board Member

Co-fondatoare și CEO a FINS, prima companie de finanțare de împrumuturi de studii din Europa de Sud-Est, Laura are o bogată experiență în banking, consultanță de management, antreprenoriat și investiții. Laura este absolventă a MBA-ului la INSEAD și președinte al asociației de alumni INSEAD din România.

“Faptul că toată procedura se desfășoară online este un mare avantaj, nu sunt întârzieri generate de trimiterea documentelor. S-a răspuns nevoilor noastre cu mare rapiditate. Aș recomanda Instant Factoring cu siguranță.”

Cezar Verziu
Manager General, Activ Promotion

[video_lightbox label=”” link=”https://www.youtube.com/watch?v=CLVy1KVc9nI”]