Instantfactoring.com este creată de antreprenori ca tine, care știu dificultățile, grijile și provocările cu care te confrunți în fiecare zi. Te ajutăm ca munca și efortul tău de zi cu zi să fie răsplătite pe loc, fără alte costuri ascunse sau bătăi de cap.

Transformarea facturilor în lichidități este cel mai ușor pas pentru a obține banii de care ai nevoie rapid, fără a te lovi de birocrație, timpi extrem de lungi de analiză și răspuns sau refuzuri pentru că nu te încadrezi în șablon.

Susținem antreprenorii să-și atingă cel mai înalt potențial și să-și dezvolte afacerile sănătos, prin soluții financiare simple, inovatoare și 100% digitale.

0
Anul Fondării
0
M RON
Total Finanțări
0
Cereri Finanțate

Membrii Board-ului

profile-cristian-ionescu3
Cristian Ionescu

Co-Fouder & CEO

20 de ani de experienta in antreprenoriat, servicii financiare, factoring, asigurari de credit, ex-CEO of Coface in Europa Centrala si de Est.

camelia stan
Camelia Stan

Board Member

Cu o experiență de peste 14 ani în digitalizare și automatizarea proceselor, și peste 9 ani în factoring Camelia este persoana care se asigură că serviciile Instant Factoring sunt cu adevărat, instante.

profile-cosmina-pirlea2
Cosmina Pirlea

Co-Founder & Head of Marketing

Experiență profesională în marketing digital și management de proiect în domeniul farmaceutic, biotehnologie și FMCG în Europa de Vest.

laura-gavrila
Laura Gavrilă

Board Member

Co-fondatoare și CEO a FINS, prima companie de finanțare de împrumuturi de studii din Europa de Sud-Est, Laura are o bogată experiență în banking, consultanță de management, antreprenoriat și investiții. Laura este absolventă a MBA-ului la INSEAD și președinte al asociației de alumni INSEAD din România.

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Primește finanțare astăzi!

Sună un consultant 0786.090.382

Aplică acum!